Senaste inläggen

Av David Schaffer - 8 oktober 2008 22:33

Idag har jag pluggat hela dagen. Jag tröttnade aldrig på det dock. Nu känner jag mig redo för sängen. Nu kan jag somna med gott samvete att jag har gjort båda Svenska B läxorna dvs uppsatsen och film frågorna. SKÖNT!Av David Schaffer - 8 oktober 2008 17:54

Äntligen blev jag precis klar. 12 frågor. Jag trodde det skulle bli enkelt men det tog c:a 1 timme för att skriva ner ett bra svar på sista frågan.


På svenskan fickvi frågor om filmen som jag tyvärr missade, så jag åkte hem efter skolan och tittade på "Frankeinstens Monster" hemma i vardagsrummet istället och besvarade frågorna.


Jag blev nöjd av resultatet. 2,5 sida blev det.


I'm done.

Av David Schaffer - 7 oktober 2008 22:34

När väckarklockan ringde imorse så kände jag redan att det skulle bli en seg dag... och visst blev det så...


När jag hade lyckats släpa mig själv till bussen somnade jag direkt och sov vidare tills Märsta där jag blev väckt av Simon som också gjorde mig sällskap på tåget in mot stan.  

I plugget fick jag bl.a hålla i egen idrottslektion, som självklart blev basket som gick utan problem.  Sen var det hem och sova i två timmar, gå upp och åka till träningen för att inte missa något viktigt innan matchen på Fredag och Söndag. Jag får se hur foten känns på torsdag. Jag ska tejpa och träna iaf sen gör jag mitt beslut.

Av David Schaffer - 7 oktober 2008 14:20

Nu sitter jag i skolan och jobbar med mitt förbannade projekt arbete om droger. Visst kommer vi framåt, men det går segt är ganska ointressant nu. Det känns som jag har skrivit klart allt, men jag vet att jag måste skriva lite till. Sen ska jag börja göra framsidan till själva arbetet, börja jobba med själva PP (PowerPoint) presentationen samt ringa till mina kontakter då jag ska leta efter att intervjua folk.


Wish me strenght and good luck!


/DavidPs. skriver om Stand Up Comedy när jag kommer hem. Ds.

Av David Schaffer - 6 oktober 2008 23:47

Kom precis hem från Stand Up Comedy som var i stan. Träffade bl.a Björn Gustavsson, Johan Glans, Henrik Schyffert, Babben Larsson :)


Ett mer utförligt blogginlägg imorgon.


Godnatt

Av David Schaffer - 5 oktober 2008 23:04

Söndagskvällar är alltid ångerfyllda, så varför inte bara softa några minuter här med André Tannberger (ATB) med låten First Love, enjoy!

Av David Schaffer - 5 oktober 2008 21:50

Idag har det regnat i princip hela dagen. Idag var det också min sista dag ensam i huset, familjen kom på eftermiddagen så jag passade på att städa hela undervåningen innan dem var hemma.


Klockan 16.30 var det samling på Märsta station för att senare bege sig till Brommahallen för att spela match mot Blackeberg igen. Denna gång förlorade vi igen, fast med mera poäng.


Personligen lyckades jag bl.a med att sätta en 3 poängare i den nästan omöjligt svåra korgen och stuka/trampa snett med foten. Det är första gången jag gör det. När jag precis hade gjort det kändes det som att min säsong var färdig spelad, det gjorde ont - riktigt ont.  Det var bara på med is-påsen och snacka skit med Raffe som inte kunde spela idag tyvärr.


Så nu sitter jag här framför datorn och funderar om man ska lägga sig och läsa klart sin engelska bok som ska vara klar tills på onsdag.


Imorgon är det skola med Svenska och Engelska C, sen är jag klar för dagen. Det blir ingen träning imorgon eftersom farsan fyller år och vi kommer gå ut och äta samt gå på "Stand Up Comedy" vilket blir mycket trevligt! 


Mer skrivet av mig imorgon,


Over 'n out.


/David


Presentation

Omröstning

Vilka blogg ska jag börja använda mest?
 Blogg.se
 Bloggagratis.se

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2008
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se