Senaste inläggen

Av David Schaffer - 29 september 2008 14:22

Under någon av helgens matcher måste jag ha sträckt mig i ryggen, muskeln som sitter till vänster om ryggraden gör ont när jag går, böjer mig fram osv, så idag blir det ingen basketträning utan det blir lite annan typ av träning ikväll, jag åker upp till Valsta Sim&Sporthall för att simma några längder och sedan basta! Det blir nog en skön avslutning på Måndagen.

Av David Schaffer - 28 september 2008 22:19

Idag dammade jag av den gamla gitarren igen och lirade några gamla goda låtar.

Guitar Hero 2 spelades flitigt under en tid i mitt liv, men jag tröttande på det och gitarren lades undan.


Idag kände jag också att GH-muskeln är otränad, jag lär ha träningsverk imorgon.


A-laget spelade match idag och vi förlorade med c:a 10 poäng mot Blackeberg.

Jag kände mig trött efter att ha spelat en match igår och fick dessutom träffades jag av en armbåge på läppen - skönt! :)


 

Av David Schaffer - 28 september 2008 14:21

Efter ha sätt SAW 3 så kunde jag inte sova djupt tillräckligt utan vaknade och somnade om... Jag drömde att jag var själv inblandad men lyckades fly med en tjej och det blev biljakt, där jag blev jagad. "Jag har aldrig varit så rädd" kommer jag ihåg att jag sa till den här tjejen.


Igår och idag pluggade jag, blev klar med Unge Wehters lindande och Arbetsmiljökunskapen vilket är skönt. Jag bara ca 100 sidor kvar i min engelska bok som ska vara klar om ett tag.


Nu ska jag duscha sen iväg till kusinen och fira honom, sen vidare för att hämta upp johan och dra till Valsta hallen och spela match med A-laget.

Matchen startar 16:45 - be there ;D

Av David Schaffer - 27 september 2008 22:58

Otroligt skönt att ha fått vinna sin första "riktiga" match efter walk-over'n med Alvik.


Kommer det gå bättre för oss denna säsong eller kommer vi hamna i samma situation som förra året då vi vann ett par matcher efter jullovs uppehållet? 


-Det återstår och se.


Av David Schaffer - 26 september 2008 18:32

Matchen kanske spelas som videon nedan visar:Av David Schaffer - 26 september 2008 14:18

Idag hade jag bara Samhällskunsap, efter det åkte jag och tankade och sitter nu hemma och bloggar.


Vi fick det fetaste häftet om Arbetsmiljökunskap med oss hem. Det ska vara genomläst och besvarat tills på Tisdag. Jag ska väl börja med det i helgen tillsammans med mina 2 böcker jag måste läsa ut. Förövrigt i helgen spelar jag 2 matcher, de första för säsongerna. Båda matcherna mot Blackeberg.


Ikväll ska jag nog ta det lugnt och titta på film, kommer nog övertala Micke att kolla SAW-filmerna med mig, han bangar nog inte...

Av David Schaffer - 25 september 2008 23:19

Jag kör iväg från Hällsbo med Johan, Micke och Jordan med mig, kommer ut på huvudleden som leder mig bort mot Märsta. Efter c:a 10 minuter kommer vi till Josefina-skolan. Framför mig har jag en BMW. När jag har kommit fram till där man kan svänga in till Rävsta och Sågverket. DÅ plötsligt ser jag en polisman komma ut i vägen, han vinkar in mig och en polisman närmar sig...


"Jälvar, där rök det 3 veckor gamla körkortet. Körkortet som jag har kämpat för i ett år att få i handen. Johan varför ska du alltid hetsa mig till många saker, du kan förfan aldrig ta det lugnt. Vad ska jag säga till farsan? Hur kommer han reagera? 


Ja, det var många tankar som for igenom huvudet på några sekunder.


Som tur var det bara en rutinkontroll med alkoblås. Jag kunde utan problem åka vidare, jag lyckades få in även en smörning i detta spända läge.

-"Jag ska också söka till Polis" - Polismannen svarar med ett skratt; -"Ja det gör du rätt i".


Jag åkte vidare och tränade min basket.... nu sitter jag här och har en yttligare en erfarenhet av min bilkörning, vad kan tänkas hända imorgon?Av David Schaffer - 24 september 2008 18:18

Jag har hittat yttligare än låt från Indianerna... Denna gång är det en vacker flöjt som spelas av Night Owl - "Natt Ugglan". Visst är det en vacker låt?

Presentation

Omröstning

Vilka blogg ska jag börja använda mest?
 Blogg.se
 Bloggagratis.se

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2008
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se